NaslovnaPravila privatnosti

Promovišite svoju firmu, proizvod ili uslugu na Tragaču. Umesto što Vi tražite potencijalne klijente, ŠTA AKO ONI NAĐU VAS?

Pravila privatnosti

Ko smo

Adresa naše web stranice je: https://www.tragac.info.

Koje lične podatke skupljamo i zašto

Komentari

Kada posjetitelji napišu komentar na web-stranici mi prikupljamo podatke prikazane u formi komentara, a također i IP adresu posjetioca kao i string korisničkog agenta preglednika, kako bismo lakše otkrili spam.

Moguće je da je anonimiziran string kreiran iz vaše email adrese (koji se također zove hash) dostavljen Gravatar servisu kako bi provjerili da li ga koristite. Pravila privatnosti Gravatar servisa dostupna su ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je javno vidljiva u kontekstu vašeg komentara.

Fajlovi

Ako dodate sliku na web stranicu, trebali bi izbjegavati prenos slika koje imaju ugrađene podatke o lokaciji (EXIF GPS). Posjetioci web stranice mogu ih preuzeti i izdvojiti bilo koje podatke o lokaciji iz slika sa web stranice.

Kolačići

Ako napišete komentar na našoj web stranici, možete odabrati da spremite ime, email adresu i web stranicu u kolačiće. Razlog za ovo je kako bi vam olakšali ponovno komentarisanje, jer nećete morati popunjavati vaše lične informacije više puta. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako posjetite našu stranicu za prijavu, postaviti ćemo privremeni kolačić kako bi utvrdili da li vaš preglednik prihvaća kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i briše se kada ugasite preglednik.

Kada se prijavite, također ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bi sačuvali vaše podatke o prijavi i vaše postavke prikaza. Kolačići prijave traju dva dana, a kolačići postavki prikaza traju godinu dana. Ako odaberete „Zapamti me“, vaša prijava će trajati dvije sedmice. Ako se odjavite s računa, kolačići prijave će biti uklonjeni.

Ako uredite ili objavite članak, dodatni kolačić biti će spremljen u vašem pregledniku. Ovaj kolačić ne sadrži osobne podatke i samo ukazuje na ID objave članka koji ste upravo uredili. Kolačić ističe nakon 1 dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija

Članci na ovoj web stranici mogu sadržavati ugrađeni sadržaj (npr. video, slike, članke, itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica ponaša se identično kao da je posjetitelj posjetio tu drugu web stranicu.

Ove web stranice možda prikupljaju podatke o vama, koriste kolačiće, imaju ugrađeno dodatno praćenje od trećih strana, i nadgledaju vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na web stranici.

S kim delimo vaše podatke

Vaše podatkećemo otkriti interno u okviru kompanije, ali samo licima kojima su one potrebne da bismo vam i dalje pružali Usluge ili pomogli sa zahtevima.

Vaše podatke ćemo otkriti i sledećim entitetima, samo ako je to neophodno za pružanje Usluga:

Povezanim licima:drugim kompanijama Samsung Electronics Grupe kojima upravljamo ili koje su u našem vlasništvu.
Poslovnim partnerima:partneri sa kojima zajedno radimo na pružanju Usluga koje tražite ili kupite. Na primer, možemo da sarađujemo sa bankom da biste pomoću neke od naših Usluga plaćali brže i efikasnije. Ovi poslovni partneri kontrolišu vaše lične podatke i upravljaju njima.
Dobavljačima usluga:pažljivo izabranim kompanijama koje pružaju usluge za nas ili u naše ime, kao što su kompanije koje nam pomažu oko popravki, centara za kontakt sa korisnicima, aktivnosti na korisničkoj podršci, oglašavanja (uključujući prilagođeno oglašavanje na našim veb lokacijama, veb lokacijama trećih strana i platformama na mreži), sprovođenja anketa o zadovoljstvu korisnika, fakturisanja ili slanja e-pošte u naše ime. Ovi dobavljači su takođe posvećeni zaštiti vaših informacija.
Drugim stranama kada to nalaže zakon ili ako je to neophodno kako bismo zaštitili naše Usluge:na primer, može biti potrebno da otkrijemo vaše podatke kada to nalaže zakon, sudski postupak ili sudski nalog državnih organa. Oni mogu da traže vaše podatke od nas iz razloga kao što su sprovođenje zakona, nacionalna bezbednost, anti-terorizam ili drugi problemi koji se odnose na javnu bezbednost.
Drugim stranama u vezi sa korporativnim transakcijama:možemo da otkrijemo vaše podatke trećim stranama u okviru spajanja ili prenosa, pripajanja ili prodaje, odnosno u slučaju bankrota.
Drugim stranama uz vaš pristanak ili na vaš zahtev:pored otkrivanja informacija opisanih u ovoj Politici privatnosti, možemo da delimo vaše podatke sa trećim stranama ukoliko, uz zasebnu saglasnost, pristanete na deljenje tih informacija ili ga zahtevate.

Koliko dugo zadržavamo vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegove metapodatke se zadržavaju na neodređeno vrijeme. To radimo iz razloga da možemo priznati i odobriti bilo kakve slijedeće komentare automatski umjesto da ih zadržavamo u redu za moderaciju.

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako ih ima), mi također pohranjujemo lične podatke koje navedu u njihovim korisničkim profilima, Svi korisnici mogu vidjeti, urediti, ili obrisati svoje lične podatke u bilo koje vrijeme (osim što ne mogu promijeniti svoje korisničko ime). Administratori web stranice također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Kakva prava imate u vezi svojih podataka

Ako imate račun na ovoj web stranici, ili ste pisali komentare, možete zatražiti primanje izvoznog fajla ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili. Također možete zatražiti brisanje svih ličnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje bilo koje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namjene.

Gde šaljemo vaše podatke

Komentari posjetitelja mogu se pregledati automatiziranom uslugom spam detekcije.

Sve smo uradili da bi smo Vas i nas zaštitili.

Sigurnost

Mi smo na tom polju veoma striktni.

Za sva dodatna pitanja, pišite nam.

Kontakt

Ukoliko Vam nešto nije jasno.

Pretražite i zabavite se

U bilo kom trenutku potražite sve što vam treba, za vaše poslovne, zabavne ili lične potrebe.
Tragač vam pomaže da to lako i brzo pronađete.

Back to Bello home

Copyright by 381 Dizajn. All rights reserved.

Login

Register

Your personal data will be used to support your experience throughout this website, to manage access to your account, and for other purposes described in our politika privatnosti.

Already have account?

Lost Password

Please enter your username or email address. You will receive a link to create a new password via email.